Overbegloet = ondt i nakken!


Så befinder jeg mig atter i Aalborg, men først efter en kedelig og belastende togtur. Jeg var blevet færdig med min bog derhjemme, så det kunne jeg ikke beskæftige mig med i toget. De sange jeg prøvede at lægge over på min mobil fra dumme Itunes duede selvfølgelig ikke, men jeg havde ikke meget tid til at prøve flere ting. Så der var kun tilbage at lave lidt Su doku, drikke en smoothie med blåbær, banan og jordbær, mums, og så at gnaske en hel mango. Lige fra jeg stod af efter togskift i Fredericia, bemærkede jeg allerede, at der var noget mærkeligt ved den mand jeg så. Han stod på samme tog, samme vogn og også i hvileafdelingen. Fra jeg havde sat mig, blev jeg begloet. Ikke den diskrete version næææh nej. Kun afbrudt af et telefonopkald, hvor jeg så fandt ud af han var tysker. På et tidspunkt går han ud og kommer tilbage og sætter sig i sæderne over for mig. Altså, så lad mig dog få lidt fred. Så jeg brugte det meste af min tid på at kigge væk, især ud af vinduet. Hvis der så i det mindste var noget interessant at se på. Så tak til tyskeren for at jeg nu har ondt i nakken, hvorfor kan nogle mennesker ikke bare passe sig selv!Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*