Kunst og Aars


Nu har Anders og jeg efterhånden været sammen i 7 1/2 år, men det er stort set 7 år siden, jeg har set hans forældre, så det var lidt underligt pludselig at blive inviteret til deres hjem. Men vi havde købt nogle malerier i Aars, hvor de bor, så dem skulle vi hente. Det var Anders, der havde fundet dem, og reserveret dem. Jeg var lidt i tvivl, men heller ikke helt det samme, at se billeder af malerier. Det var noget underligt med besøget, men det gik nu fint, og var da også hyggeligt nok, og jeg fik hilst på kattene igen, og den ene, jeg endnu ikke havde set.

Vores nye malerier - endelig noget på væggene.

Billederne ser nu bedre ud, når de kommer hjem og især, når de bliver hængt op. Så det måtte vi lige tage et billede af.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*