HappiNeas – Skallerup Klit


Så blev det endelig fredag den 17. april, hvor hele firmaet skulle til Skallerup Klit og slappe af og teambuilde :) Programmet var tæt pakket. Efter indkvartering i luksushuse med spa og sauna, startede første aktivitet med foredrag. Vi havde inden eventet prioriteret de forskellige aktiviteter; jeg havde som foredrag valgt at høre på Tim Frank Andersen, der fortalte om fremtidens nye opfindelser og teknikker; herunder smarte elektroniske bøger og kodegenkendelse vha. billede med mobiltelefon.

Efter frokosten var det tid til “action”-aktiviteter. Jeg havde valgt blokart, som er en slags gokart bare med spejl og strand som bane. Der var kun 5-6 “biler”, så der var mange, der måtte vente. Vinden var ikke helt ideel, men sjovt var det. Det eneste irriterende var, at man på den ene side af banen altid gik i stå og måtte skubbes i gang; men det havde hjulpet med mere vind og en bedre bane. Der var en del, der slet ikke fik prøvet, da den lille vind, vi havde, blev mindre og ventetiden var lang. Vi var dog 3, der ventede helt til slut og fik lov til at flyve med de store drager (lille faldskærm). Sikke den nogle gange tog ved, men sjovt var det.

Om eftermiddagen skulle der være selskabsaktiviteter, men da vi var så mange, der havde valgt “kroppen trimmes” fik vi nogle behandlingstider fordelt på fredag og lørdag, og i den periode, hvor de andre skulle spille poker eller køre ræs på playstation, fik vi et foredrag om, hvordan man bevæger sig korrekt, og der var tid til at spille lidt bowling. Det var ikke lige det, jeg havde forventet mig, men det var da interessant nok.

Straks herefter var det vinsmagning, ølsmagning eller drinksmixning. Jeg var på vinsmagningsholdet. Vi skulle igennem 7 vine fra Italien, startende med en brut og sluttende med nogle gode Amarone. Jeg fik hurtigt for meget, for det var ikke som i en normal vinsmagning (hvad jeg har hørt, dette var mit første), at man spytter vinen ud. Og der skulle jo tømmes inden den næste blev fyldt op. Til sidst måtte jeg dog hælde lidt af de næste vine ud, for ikke at blive helt fuld inden maden. Tiden var desværre løbet fra os, så der var ikke så meget tid til de sidste vine.

Efter en hurtig omklædning var der dækket op til en dejlig 3-retters menu, som vi i sidste ende slap for at være med til at lave; det var ellers meningen, det også skulle være en slags teambuilding. Det blev sent, jeg kom i seng, men jeg var ikke den eneste. Lørdagen stod på morgenmad, en lille gåtur ved stranden og ellers en aktivitet “Drømmeforsiden år 2019″ – hvordan vi så fremtiden for Nordjysk Elhandel. Det blev til nogle gode forsider, men jeg var desværre nødt til at gå midt i det, da det var oveni denne, min massagetid lå. Dejlig afslapning, selvom det gjorde ondt, og jeg var da også helt øm resten af dagen og søndagen med.

Efter frokost kørte min chef, Michael, tilbage til Aalborg for at hente sin kone og min Anders :) Vi havde nemlig begge fået lukushuset til søndag; der var 60 der fik et. Så vi nød det med god mad, spa- og saunatur. Søndag efter frokost vendte vi kursen mod Aalborg igen. I hele weekenden var vi heldige at have god vejr, sol men dog med lidt blæst.

Det er ikke mange arbejdsdage det bliver til i denne måned, allerede onsdag tager jeg til Sitges/Barcelona for at deltage i et kursus i forbindelse med arbejdet, så nu håber jeg bare vejret bliver nogenlunde.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*