Hvorfor er der altid fejl?


Jeg var i dag til ekstra teoriundervisning, bare nogle teoritests min kørelærer gerne ville have kørt igennem, men der var ikke dukket så mange op. Det tog noget tid, inden vi kom igang, da jeg havde lidt specielle spørgsmål: hvad er et bevogtet jernbaneoverkørsel? Må man standse i en handicapparkering? Det kunne de ikke umiddelbart svare på, især ikke på den med standsningen? Der var de lidt uenige, der var nemlig to kørelærer dernede.

Nå vi kom i gang med den første evaluerende teoriprøve, og der var fejl i et af billeder, den havde vi faktisk haft før. Men ikke om jeg forstår, hvordan man kan overse den fejl, især ikke når det er om en standsning og parkering, hvor der kun er 2 spørgsmål til. Det er jo ikke ligefrem fordi den cdrom, som kørelærerne har, og som man selv kan købe, er billig. Det var da altid noget jeg fik 0 fejl hehe. Den anden prøve indeholdt mange af de samme billeder, så det var ikke en så god tilfældig test, som jeg slap igennem med, med 1 fejl.

Jeg fik også snakket med min kørelærer, som jeg har til teori, der også ejer/styrer showet/skolen, for jeg var blevet opkrævet penge for en “cool teoribog”, som jeg ikke havde fået eller rettere som jeg havde fravalgt. Vi havde inden pinsen aftalt, at jeg betalte regningen, og det så blev modregnet. Jeg ville lige sikre mig, han kunne huske det. Det havde han nu noteret sig, men jeg skulle lige huske ham på det senere, og så kunne jeg vist i stedet for en “gratis” køretime (i hvert fald billigere), som jeg har nogle ekstra af. Det er da dejligt.

I tirsdags blev jeg ringet op af Randstad, der var noget hun ikke kunne forstå ved min ansøgning som ferieafløser til produktionen hos Royal Greenland, hun sagde: “Jeg ved ikke, om du er helt klar over, hvad det er, du har søgt. Du er jo meget overkvalificeret og boglig.” Dertil svarede jeg: “Jojo, det er jo et vikariat, jeg har søgt, fordi jeg skal ud og rejse”. Det lød til, hun kunne forstå det nu, så vi aftalte et møde den 7. juni kl. 9.30. Så det bliver lidt spændende. Ikke fordi det er det mest spændende arbejde, at pakke rejer, men det er penge, og jeg kan ikke rigtigt finde andet, når jeg kun har under 4 mdr. tilbage i Danmark.

Anders var i dag til teoriprøve; det var den svære nx-prøve han fik, men det gik ok. Jeg håber bare ikke, jeg får den, for så bliver jeg sikkert meget forvirret. Men jeg krydser fingre prøven den 5. juni.

I dag er det min mors fødselsdag, og jeg håber hun har haft en god dag. Hun kunne i hvert fald nyde alle de liljevonkaler (Convallaria majalis eller på engelsk Lily of the Valley eller Lily-of-the-Valley) jeg havde gravet op til hende. Men for at være helt sikker, kommer der lige et fint billede fra haven.

Liljekonval.1 kommentar »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*