A-kassers eneste formål er at straffe!


Så er det tid til mere brok. I søndags skulle der atter udfyldes dagpengekort, og så dum som jeg var, skrev jeg, at jeg var stoppet på grund af rygsmerter. Straks fik jeg tirsdag et brev, de havde stoppet mine penge, og jeg skal komme med en redegørelse, ansættelseskontrakt m.m. for at, de kan vurdere om jeg er selvforskyldt ledig. Ak, sådan går det når man er for ærlig. Og lægeerklæring, selvom det nok er svært når det ikke er en rygskade, selvom jeg dog stadig har lidt ondt, skulle være lavet inden jeg stoppede. Det er sidste gang, jeg gider tage sådan nogle risky jobs. Hvis jeg havde fortsat jeg jeg alligevel skulle holde 3 ugers ferie eller finde noget andet.

Jeg var nede at snakke med a-kassen, som selvfølgelig kun har åben 2 dage i uge på begrænsede tidspunkter. Og hvad fik jeg ud af det? Ingenting, absolut INGENTING. Jeg skulle sende papirene til København for det kunne hun ikke hjælpe med, efter hun i 10 minutter havde kigget på papirene. En sagsbehandler skulle vurdere det, sagde hun. Hov nu skal jeg ikke lyve, jeg fik da noget ud af det, jeg fik kopier af mine kopier, altså.

Så i weekenden skal der skrives en god redegørelse, så jeg i det mindste kan få de penge, som jeg skulle have haft. Og så er de så frække samtidig at sende et girokort med opkrævning for medlemsskab. I værste tilfælde får jeg karantæne i 3 uger, men det er også mere end rigeligt. Men jeg krydser fingre.

Her kommer lige en lille sommerfugl fra haven, som jeg håber kan få mig i lidt bedre humør og på andre tanker.

SommerfuglIngen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*