Miniferie i Firenze – en dårlig start!


Fredag den 19. juni var planen, jeg skulle ankomme i Firenze lufthavn kl. 20.10, for senere at tage til hotellet, hvor Anders ventede. Han havde jo været på kursus dernede i hele denne uge, så en oplagt mulighed for en lille ferie. Det startede også fint med fly fra Aalborg til København, hvor jeg så havde 4 timer i Københavns lufthavn, som jeg brugte på at læse lidt arbejdsrelateret materiale. Jeg mødte og Claus en vejleder ude fra Uni, som nu er ansat på sygehuset, med sig havde han to studerende. Så begyndte problemerne. Vi ventede et stykke tid, før vi over højtaleren hørte noget, som jeg var sikker på måtte være en joke. “På grund af for meget sidevind i Firenze lander vi i stedet i Pisa. Vi skal lige have detaljerne på plads…”. Hvor fedt er det, når man har lavet aftaler, heldigvis havde Anders ikke booket bord på restaurant, som planlagt, men irriterende var det nu. Vi ventede yderligere 1 time, før vi kunne boarde flyet. Selve flyveturen forløb fint, men vi var mange, især jeg, der syntes det lød lidt upassende med den klassiske “Vi håber I har nydt flyveturen med Cimber Sterling, og vi håber at se jer igen”. Jo tak, men var det ikke Firenze, ikke Pisa, vi skulle være i? Heldigvis er det da samme land, og der er da KUN 1 times kørsel med bus. Men det var jo begyndt at blive sent.

Først 1 time efter vi kom af flyvet begyndte bagagebåndet at rulle, og en efter en blev den tømt, til vi til sidste stod 3 uden bagage. Der var ikke mere bagage og folk var gået. De var godt nok hurtige til at lave papirerne til os, men vi skulle anmelde det i Firenze lufthavn, hm. Så vi måtte alle sammen på busser til Firenze lufthavn. For de fleste havde det været rarest at komme til byen, men “der er ikke noget, der ikke er så skidt, at det ikke er godt for noget”; Taxachaufførerne kom da til at tjene godt på det, og jeg skulle selvfølgelig alligevel ud og klage. Det føles lidt tomt at tage fra lufthavnen uden sin bagage, men jeg havde jo ikke andet valg. De lovede at “Lost and Found”-kontoret skulle være åbent i Firenze, men det var ikke uden besvær, vi endelig fandt en til at åbne biksen for os. Bagagerne skulle ankomme ved samme tid i morgen påstod de i hvert fald.

Med taxa ind til byen. Alt var lukket, ja næsten alt, vi fandt da et lille sted, hvor vi kunne få en pizza; jeg var godt sulten. Og så var den efterhånden blevet halv to, så det var bare lige i seng. På Skelagervej, derhjemme, blev firmaets Sommerfest afholdt, som jeg egentlig gerne ville have været med til, men Firenze lyder nu alligevel bedre :)Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*