De sidste dage i Firenze


Ponte Vecchio med spejling.

Den sidste dag i Firenze brugte vi mest på at rende rundt til markedet og 1 sidste museum. Jeg ville nu gerne have været inde i videnskabsmuseet, fordi det virkede interessant, og nu er vi jo matematikere. Men jeg syntes også, vi havde set museer nok for denne tur, og det er sjovere at nyde det gode vejr.

Endnu en flot spejling ved Arno River.Vi har lige været på markedet, men det var lidt skuffende, for det meste skramlet tøj og ikke så meget mad.

Vi startede med markedet uden for byen, som jeg selvfølgelig har glemt navnet på lige nu. Men det var lidt skuffende, kun skramlet tøj, sko og andre ting, men ikke meget fødevarer eller andre specielle ting. Så vi gik hurtigt derfra igen, og besøgte kødmarkedet. Se det er noget, der vil noget. Det svarer jo som det, vi så i Australien. Grøntsager, kød og andre madprodukter. Vi endte med at købe noget dyr balsamico, som slet ikke er det samme vandede stads, vi har herhjemme. Det er mere tyksflydende og sødt – og velegnet til is. Hen på eftermiddagen tog vi toget til Pisa, ca. 1 ½ times kørsel.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*