Salg
3 kommentarer »

 • Tove siger:

  Bestikposer med plads til 12.
  Dem, som er vist er bare helt perfekte.
  Hvad koster de?
  Skal gerne have flere, hvis muligt, men vil gerne høre pris.
  Mvh. Tove

  • Dorte Klerke siger:

   Hej Tove
   Jeg har siddet og regnet lidt – da det er så lang tid siden, jeg lavede da, og jeg ikke kunne huske, hvor meget materialerne havde kostet mig.
   Hørstof er lidt dyrt, synes jeg, men jeg har fundet noget, der er lidt billigere (dog også en smule stivere, men det giver sig nok ved brug), og så afhænger det af stofvalget. Jeg har her brugt en gennemsnitspris for bomuld på 49 kr/m – finder vi noget, der er billigere, reducerer vi bare i prisen.

   100 kr/bestikpose (110 kr, hvis du ønsker det dyrere hørstof), men vi kan helt klart finde ud af noget rabat ved køb af flere.
   - Det er selvfølgelig uden fragt, men hvis du kan afhente er det jo lige meget, ellers tror jeg ikke fragten bliver så dyr.

   Som sagt, billigere stof – lavere pris :)

   Kan du ikke sende mig en email (øverst oppe – det lille brevikon), så vi kan finde ud af farve/stofvalg og størrelse. Jeg har til mine bestikposer målt mit bestik, så tesken ikke drukner og der er plads til en bred kniv etc.

   • Dorte Klerke siger:

    Fik lige snakket med min kollega, som også kunne være interesseret i sådanne poser. Og hun havde samme idé, som jeg havde forestillet mig, at man har 12 gafler i en pose, 12 skeer i en anden etc. Så sparer man også lidt stof (hvorfor det bliver billigere for teskeer og dessertgafler) – grundet til jeg har lavet poserne sådan, er fordi vi kun ejer sæt til 4 personer :)

    Men send mig en mail, så finder vi ud af noget.

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*